Canellonni cu spanac si branza

de Bucataras Medi in Cannelloni, 18 Noi 2011 | 5801 vizualizari

 

Ca imi place spanacul stiti deja..........))))

 

INGREDIENTE

  • 13 bucati canelloni
  • 250 g spanac(eu am folosit congelat dar este de preferat sa se foloseasca proaspat)
  • 250 g branza de vaci grasa
  • 150 g cascaval
  • 5-6 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata mai mare
  • 2 fire de usturoi verde sau 2 catei
  • 1ou
  • unt cat o nuca
  • o cana si jumatate sos de rosii
  • marar verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canellonni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.Se adauga spanacul,putina apa sau supa de legume,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa circa 10 min. sa fiarba la foc potrivit ,sub capac,avand insa grija ca din cand in cand sa mai amestecam.Tragem apoi de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza de vaci cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval apoi cu spanacul.Amestecam bine si potrivim de sare si piper.Cu aceasta compozitie umplem fiecare canellonni in parte si apoi le asezam intr-o tava unsa cu unt  in care am turnat pe fundul acesteia jumatate din cantitatea de sos de rosii.Deasupra turnam restul de sos de rosii.Dam la cuptor si cu 7-8 min inainte de fi gata presaram restul de cascaval ras.

Scoatem din cuptor ,asezonam cu marar verde .Lasam sa se racoreasca putin si...va astept la masa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canellonni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bunica 1

19.11.2011, 13:07

Wow, ce colorata.....de gustoasa nu mai vorbesc

mihaelar63 1

01.12.2011, 20:53

Imi plac toate ingredientele , nu are cum sa nu-mi placa preparatu final

Panacris 1

16.09.2015, 17:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Canelloni improvizati cu spanac si telemea